swifty


Line-Up

Ook tijdens 2017 hopen wij er een knaleditie van te maken. Theater Water Duffel trakteert deze zomer op film, muziek en pure gezelligheid. De organisatie zet dit jaar volop in om de charme van kasteelruïne Ter Elst en de programmatie tot hun recht te laten komen. Theater Water 2017 wordt kleinschalig, charmant en amusant.


Voor deze editie bundelen de organisatie, Bos+ en The Hangavan hun krachten. Zo kreeg het programma van 2017 op een creatieve manier vorm. Hieronder het volledige programma. Hou ook zeker onze facebookpagina goed in het oog voor interessante weetjes en volg ons via Instagram.

Zondag 13 augustus - ‘film in het park’.


De film Belgica wordt geprojecteerd op het grote scherm. Aan de toog kan je naast dorstlessers ook popcorn aankopen. De deuren gaan open vanaf 19.30 u., de film start om 21.30 u. en kost 4 euro per persoon. Inschrijven is verplicht. Info en inschrijving via bosplus.


Maandag 14 augustus - muziek en parkavond.


Op maandag 14 augustus ben je welkom voor een muziekprogramma en avondje parkhangen. Bash brengt bluegrass en countryblues samen op een podium. Met zowel nummers uit hun eigen repertoire als traditionele pareltjes, weet deze Mechelse bende gegarandeerd van elk optreden een waar feest te maken. Axl Peleman schreef in 2007 voor het eerst een album is zijn moedertaal, het Antwerps. Vele ‘volksliekes’ volgden… Hij brengt voor ons in Duffel een mix van eigen liedjes en covers. Deuren: 19.30 u. Show: 20 u. Tickets vind je hier.


Zaterdag 19 augustus - jongerenavond met The Hangavan.


The Hangavan nodigt alle jongeren uit tijdens hun hangavond op zaterdagavond. The Hangavan is een project voor en door jongeren. Enkele creatievelingen organiseren vanuit hun mobiele caravan kleinschalige activiteiten, waarbij gezelligheid centraal staat. Op deze hangavond kan je lekker komen kletsen met vrienden. The Hangavan voorziet een streepje muziek en drankjes aan democratische prijzen. Info vind je hier.


Maandag 21 augustus - muziek en parkavond.


We sluiten op maandag 21 augustus af met een streepje Nederlandstalige muziek en een gezellige parkavond. Je kent Wally van reggae-hiphopband Wahwahsda en als muzikant bij ‘de Legionairs’ van Tourist Lemc. Ondertussen bracht hij zijn eerste twee solo singles uit, namelijk ‘Misère’ en ‘Als de wereld’. Ontzettend goed ontvangen bij Studio Brussel en Radio 1. Ronny Mosuse verwelkomt je met liedjes uit zijn nieuwe Nederlandstalige CD ‘Halfweg’ maar ook uit zijn album ‘Allemaal anders’, dat voortsproot uit een reis naar Congo. Deuren: 19.30 u. Show: 20 u. Tickets vind je hier.